Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ Χ.Γ

 ΥΛΙΚΑ
4 αυγα
1/4 νουνου μαλακο τυρι
λιγο φετα
1 κεσεδακι στραγγιστο γιαουρτι
300 γ γαλα
2 κουπες αλευρι μυλοι αγ.γεωργιου το μπλε
1/2 κουταλακι μπεικιν χ,γ


                                                        εκτελεση
                                       Πιο ευκολο δεν υπαρχει!!!Χτυπαμε τα αυγα με το γαλα
                                      κ ριχνουμε τα τυρια με το γιαουρτι. Προσθετουμε το αλευρι με το
                                   μπεικιν κ ταφηνουμε για 15 λεπτα να ξεκουραστει.Τιγανιζουμε σε καυτο λαδι κ
                                 ειναι ετοιμα.Αφρατα κ τραγανα!!