ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Μ.ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΙ ΓΙΑ ΠΙΤΑ
200 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΡΟ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ
4 Κ.Σ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΓΕΜΙΣΗ
ΤΥΡΙ
3 ΑΥΓΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ 8 ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ .ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΗΡΟΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΦΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Μ.ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΙ ΓΙΑ ΠΙΤΑ
200 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΡΟ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ
4 Κ.Σ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΓΕΜΙΣΗ
ΤΥΡΙ
3 ΑΥΓΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ 8 ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ .ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΗΡΟΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΦΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ